Chili z czarnej fasoli z kolendrą

Chili z czarnej fasoli z kolendrą
Przepis Black Bean Chili z kolendrą jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 1,23 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 7. Jedna porcja zawiera 274 kalorie, 14g białka, oraz 4G tłuszczu. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś dodatkową cebulę, marchewkę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dip z czarnej fasoli z kolendrą, Black Bean-Cilantro Rice, oraz Czarna Fasola I Kolendra Quesadillas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1N 4-do 5-quart holenderski piekarnik, ciepła sherry i oleju na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dodać cebulę; gotować aż zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
3
Dodać seler, marchew i paprykę; gotować 5 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
MarchewMarchew
SelerSeler
4
Wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem dodatków.
5
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Przykryć; dusić 45 do 60 minut lub do chili jest pożądana grubość.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
6
Poszczególne porcje udekorować cebulą, serem i odrobiną jogurtu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
JogurtJogurt
CebulaCebula

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia38
Magazyn