Przepis Black Bean Chili z kolendrą jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 1,23 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 7. Jedna porcja zawiera 274 kalorie, 14g białka, oraz 4G tłuszczu. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś dodatkową cebulę, marchewkę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dip z czarnej fasoli z kolendrą, Black Bean-Cilantro Rice, oraz Czarna Fasola I Kolendra Quesadillas dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
1N 4-do 5-quart holenderski piekarnik, ciepła sherry i oleju na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Dodać cebulę; gotować aż zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
3
Dodać seler, marchew i paprykę; gotować 5 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Marchew
Seler
4
Wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem dodatków.
5
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Przykryć; dusić 45 do 60 minut lub do chili jest pożądana grubość.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Chili
6
Poszczególne porcje udekorować cebulą, serem i odrobiną jogurtu.