Chili Wolnoopalające

Chili Wolnoopalające
Przepis chili wolno-Cooker jest gotowy w około 5 godzin i 15 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 118 kalorii, 11g białka, oraz 2G tłuszczu. Sprawdza się jako bardzo przystępna zupa. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać fasolę, mieloną wołowinę, taco Bell® & chunky mild salsa, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest idealny do Super Bowl. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Slow Cooker Chili, Slow Cooker Chili, oraz Slow Cooker Chili dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mięso brązowe; odcedzić. Łyżka do powolnej kuchenki rozpylonej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Dodać wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem sera; dobrze wymieszać. Pokrywa z pokrywką.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3
Gotować na niskim 5 do 6 godzin (lub na wysokim 3 do 4 godzin).
4
Mieszać chili.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
5
Podawać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia5
Magazyn