Chili Wolnoopalające
Przepis chili wolno-Cooker jest gotowy w około 5 godzin i 15 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 118 kalorii, 11g białka, oraz 2G tłuszczu. Sprawdza się jako bardzo przystępna zupa. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać fasolę, mieloną wołowinę, taco Bell® & chunky mild salsa, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest idealny do Super Bowl. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Slow Cooker Chili, Slow Cooker Chili, oraz Slow Cooker Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mięso brązowe; odcedzić. Łyżka do powolnej kuchenki rozpylonej sprayem do gotowania.
Dodać wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem sera; dobrze wymieszać. Pokrywa z pokrywką.
Gotować na niskim 5 do 6 godzin (lub na wysokim 3 do 4 godzin).