Chili-Cheeseburger Mac-and-Cheese
Chili-Cheeseburger Mac-and-Cheese może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $1.4 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 410 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz kminek, sól, chili w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest solidne. Podobne przepisy to Chili-Cheeseburger Mac-and-Cheese, Jeden garnek Indyk Chili Mac + wideo, oraz Wegański makaron z serem.
Instrukcje
Przygotuj muszle i ser zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Tymczasem, brązowa wołowina w 12-calowym (2 1/2-Inch-deep) nonstick patelnia lub holenderski piekarnik na średnim ogniu, często mieszając, 8 minut lub aż nie będzie już różowy; odcedzić i spłukać pod gorącą bieżącą wodą. Powrót wołowiny na patelnię; wymieszać w proszku chili, kminek, i sól. Gotować 2 protokół.
Dodaj fasolę, pomidory i 1/4 szklanki wody. Gotować 5 do 8 minut lub aż większość płynu odparuje.
Przygotowany makaron wymieszać z mieszanką wołową i posypać posiekaną świeżą natką pietruszki.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy Velveeta Shells & Cheese Original i pomidorów Delmonte pokrojonych w kostkę z pikantnym, łagodnym Zielonym Chilli.