Chile-stek z białej polenty

Need a danie główne bezglutenowe? Chile-przetarty stek z białej polenty może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Na 5,44 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 681 kalorii, 54g białka, oraz 35 g tłuszczu. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz sól i pieprz, stek z flanki, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zmieloną mąkę kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Placek Z Mąki Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Stek Z Chili Z Sałatką Z Kapusty I Polentą, Stek Z Wytartej Flanki Na Sucho, oraz Spice Rubbed Flank Steak dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym, płytkim naczyniu, płaszcz stek z boku z czosnkiem i chiles.
Skropić 2 łyżkami oliwy z oliwek i odstawić w temperaturze pokojowej na 2 godziny.
W średnim rondlu doprowadzić wywar z kurczaka do wrzenia na dużym ogniu. Stopniowo ubijaj polentę i gotuj na wolnym ogniu. Gotować na umiarkowanie małym ogniu, ubijając często, aż polenta jest gęsta i nie jest już ziarnista, o 45 protokół.
W międzyczasie zapal grill. Sezonować stek z solą i pieprzem i grill na gorącym ogniu, aż ładnie rumiane na zewnątrz i średnio rzadkie w ciągu, o 4 minut na stronie.
Przełożyć stek na deskę do rzeźbienia i odstawić na 5 minut.
Gdy polenta będzie miękka, wymieszaj mascarpone, parmezan i pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek. Polentę doprawić solą i pieprzem.
Pokroić stek z boku na ziarno 1/4 cala grubości.
Skropić octem balsamicznym i podawać z polentą.