Chile-Pesto Z Kolendry

Chile-Pesto Z Kolendry
Chile-Cilantro Pesto może być tylko przyprawa szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje $1.9 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 259 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i podnieś gałązki kolendry, do 3 Serrano chiles, gałązki pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zielone Chile Cilantro Pesto, Zielony Chile-Sos Pesto Cilantro (Makaron), oraz Kurczak i biała fasola Chile Verde z Kolendro-limonkowym Pesto.

Instrukcje

1
Podgrzej małą żeliwną patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodać czosnek i chiles i gotować na umiarkowanym ogniu, obracając, aż lekko zwęglone na całym, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
3
Ostudzić, a następnie obrać czosnek. Podziel chiles wzdłuż i usuń większość nasion. Chili grubo posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
4
Przenieść czosnek i chiles do robota kuchennego lub blendera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Dodać pietruszkę, kolendrę i 1/2 szklanki oliwy z oliwek i puree. Pesto przyprawiamy solą i przekładamy do czystego słoika.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
6
Wlać wystarczającą ilość oliwy z oliwek, aby pokryć pesto przez 1/4 cala i przechowywać w lodówce do 2 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia40
Magazyn