Chile-Pesto Z Kolendry
Chile-Cilantro Pesto może być tylko przyprawa szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje $1.9 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 259 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i podnieś gałązki kolendry, do 3 Serrano chiles, gałązki pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zielone Chile Cilantro Pesto, Zielony Chile-Sos Pesto Cilantro (Makaron), oraz Kurczak i biała fasola Chile Verde z Kolendro-limonkowym Pesto.
Instrukcje
Podgrzej małą żeliwną patelnię.
Dodać czosnek i chiles i gotować na umiarkowanym ogniu, obracając, aż lekko zwęglone na całym, o 15 protokół.
Ostudzić, a następnie obrać czosnek. Podziel chiles wzdłuż i usuń większość nasion. Chili grubo posiekać.
Przenieść czosnek i chiles do robota kuchennego lub blendera.
Dodać pietruszkę, kolendrę i 1/2 szklanki oliwy z oliwek i puree. Pesto przyprawiamy solą i przekładamy do czystego słoika.
Wlać wystarczającą ilość oliwy z oliwek, aby pokryć pesto przez 1/4 cala i przechowywać w lodówce do 2 miesięcy.