Chile Finishing Oil
Chile Finishing Oil może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis ma 232 kalorie, 2G białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka oleju canolan, nasiona kminku, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantne owoce wykończenie glazury do grilla, Restauracja styl czosnek i zioła chleb zanurzenie oleju, oraz Oliwa z oliwek gotowany kurczak i rzodkiewka z cytrusowym Pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w małym rondelku, i gotować na średnim ogniu 3 minut lub aż czosnek jest lekko rumiane.
Wyjąć z ognia i ostudzić 15 minut.
Umieść mieszaninę oleju w blenderze lub mini robocie kuchennym i przetwarzaj, aż będzie gładka. Przecedzić mieszaninę przez sito nad miską i wyrzucić ciała stałe. Przechowywać mieszaninę w szczelnym pojemniku przez okres do 10 dni.