Chicken Enchiladas
Przepis Chicken Enchiladas może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 50 minut. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 519 kalorii, 27g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz skondensowany krem z rosołu, zielona cebula, oliwki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Enchiladas z kurczaka (Enchiladas de Pollo), Enchiladas de Pollo (Chicken Enchiladas), oraz Enchiladas Verdes con Pavo (zielone Chile Indyk Enchiladas) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na każdej tortilli rozłóż około 2 łyżek fasoli.
Zupę połączyć z kwaśną śmietaną; wymieszać z kurczakiem. Łyżka 1/3 do 1/2 szklanki w dół środka każdej tortilli; top z 1 łyżką sera.
Zwiń i umieść stronę szwu w dół w nasmarowanej 13-in. x 9-po. naczynie do pieczenia.
Na wierzch polać sosem enchilada, posypać cebulą, oliwkami i pozostałym serem.
Piec, odsłonięty, w 350° przez 35 minut lub do ogrzania. Tuż przed podaniem, posypać sałatę wokół enchiladas w razie potrzeby.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Cuvaison Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."