Chicken Chili

Chicken Chili
Chicken Chili to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 547 kalorii. Na 3,38 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka proszku ancho chile, piwo, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest idealny do Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest dobre. Spróbuj do Crockpot Chicken and Bean Chili and Chili Cheese Dip dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 3 składniki ugotować w gorącym oleju w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu, często mieszając, 12 do 13 minut lub aż mięso kruszy się i nie jest już różowy. Wymieszać w proszku chile i dalej 2 składniki, i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Dodać bulion i kolejne 2 składniki i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, odkryte, mieszając od czasu do czasu, 30 minut. Wymieszać fasolę i gotować 5 minut lub aż do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
3
Zdjąć z ognia i wymieszać z kolendrą i rozmarynem. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
4
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn