Chex ® Moroccan Crunch

Chex ® Moroccan Crunch
Chex ® Moroccan Crunch wymaga około 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Na 55 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 21. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 173 kalorie, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, masło, płatki zbożowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest solidne. Spróbuj Chex ® Moroccan Crunch, Imbir Miód Crunch Chex Mix, oraz Miód Orzechowy Cherry Crunch Chex Mix dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 121°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej patelni do pieczenia, roztopić masło w piekarniku. Wymieszać przyprawy. Wymieszaj płatki zbożowe i migdały, aż będą równomiernie pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
MigdałyMigdały
MasłoMasło
ZbożaZboża
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
3
Piec 1 godzinę, mieszając co 15 minut. Wymieszaj suszone owoce i imbir.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
ImbirImbir
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Mżawka z miodem. Całkowicie schłodzić, około 15 minut. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiódMiód
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje21
Ocena Zdrowia8
Magazyn