Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na zupy, więc dać Chesapeake Chowder spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 83 kalorie. Ten przepis służy 25. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Udaj się do sklepu i odebrać ziemniaki, sok z małży, krewetki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chesapeake Clam Chowder, Zatoka Chesapeake, oraz Kurczak Chesapeake dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Krewetki obrać; devein, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki
2
Odsączyć i płatki krabów, usuwając wszelkie kawałki skorupy. Odstaw owoce morza na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crabmeat
Owoce Morza
3
Podsmażyć cebulę, czosnek, i seler w gorącym oleju w holenderskim piecu na średnim ogniu 8 minut lub do miękkości. Wymieszać z mąką i gotować, ciągle mieszając, 1 minutę. Wymieszać bulion i kolejne 4 składniki. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 30 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Seler
Czosnek
Bulion
Mąka Uniwersalna
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
4
Mieszać w krewetki, mięso krabowe, i śmietana; gotować na małym ogniu 5 minut lub po prostu aż krewetki skręcić różowy.