Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj Cherry Clafoutis. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 229 kalorii, 5G białka, oraz 10g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś masło, maślankę, mieszankę naleśników i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Cherry Clafoutis, Cherry Clafoutis, oraz Cherry Clafoutis.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj 9-calowe naczynie do ciasta nieprzywierającym sprayem do gotowania i umieść na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Wyjmij z piekarnika i ostudź do temperatury pokojowej, około 1 godziny, przed pokrojeniem. Aby podać, umieść lody w misce nadającej się do kuchenki mikrofalowej i mikrofaluj na wysokim poziomie przez około 45 sekund, aż lody się stopią. Dodaj 1 łyżkę zarezerwowanego soku wiśniowego.
Cream Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy Na Cherry Clafoutis. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "