Cherry Chocolate Floats
Cherry Chocolate Floats to bezglutenowe i bezmleczne deser. Ten przepis serwuje 7 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 16G tłuszczu i w sumie 513 kalorii. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Ten przepis z Taste of Home wymaga wody, wiśni maraschino, lodów czekoladowych i bitej śmietany w puszce. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co nie jest takie super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Gorzka Czekolada Bourbon Cherry Soda Pływa, Black Cherry Champagne Pływa, oraz Bourbon Cherry-Lody Colan.
Instrukcje
W dużym rondlu zagotuj wodę i cukier. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu przez 5 minut. Super. Dodaj wodę gazowaną i sok wiśniowy.
Skrop syrop czekoladowy w każdej z siedmiu schłodzonych szklanek.
Umieść dwie gałki lodów w każdej szklance.
Zalej lody mieszanką wody gazowanej; posyp każdą bitą śmietaną i wiśnią.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Float działa naprawdę dobrze z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Cipriani Prosecco z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Cipriani Prosecco
Cipriani Bellini to znany na całym świecie koktajl z miąższu białej brzoskwini i wina musującego brut. Został wynaleziony w 1948 roku przez Giuseppe Cipriani z Harry ' s Bar w Wenecji i jest serwowany w każdym miejscu Cipriani na całym świecie. Świetny sposób na rozpoczęcie każdej imprezy lub niedzielny Brunch! Cipriani Bellini pokazuje eleganckie, świeże i owocowe aromaty ze zrównoważoną słodyczą i pachnącymi bąbelkami. Idealny o każdej porze, świetny jako aperitif.