Cheesy Muffin Pizze
Ten przepis służy 12. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 172 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, pieprz, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Muffin Tin Pizze, Angielskie Pizze Muffin, oraz Angielski-Muffin Egg Pizzas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Specjalne wyposażenie: okrągła foremka do ciastek o średnicy od 3 1/2 do 4 cali
W dużej misce, połączyć kurczaka, mozzarella, szpinak, mascarpone, parmezan, SOS pomidorowo-bazyliowy, bazylia, sok z cytryny, sól i pieprz.
Umieść stojak piekarnika na środku piekarnika i rozgrzej do 425 stopni F. Spryskaj standardową patelnię muffin 12-cup sprayem zapobiegającym przywieraniu.
Lekko posmarować powierzchnię roboczą.
Rozwałkuj ciasto do pizzy na cienką dużą okrągłą, o grubości około 1/8 cala. Używając okrągłego noża o średnicy od 3 1/2 do 4 cali, Wytnij 12 rund na skórki do pizzy. Pracując z 1 skórką na raz, ułóż 1 okrągłe ciasto na przygotowaną patelnię muffin. Naciśnij i wyciągnij ciasto po bokach filiżanki. Obracaj patelnię i powtarzaj, aż ciasto pokryje dno i boki. Opakowanie zawiera 2 do 3 łyżek nadzienia. Powtórz z pozostałymi rund ciasta i napełniania.
Piec pizze, aż skorupy są złoty brąz i nadzienie jest bulgotanie, 16 do 18 protokół.
Odstawić 1 minutę. Następnie użyj małego noża, aby poluzować pizzę. Ułóż na talerzu i podawaj.