Tandetne Meksykańskie ciasto kukurydziane może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na 1,06 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 319 kalorii, 9g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka śmietany, cukier, meksykańska mieszanka sera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Cheesy Layered Mexican Bake, Cheesy Corn Dog Bake, oraz Piecz serową szynkę, kukurydzę i kaszę dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 13x9-calowy (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania. Ugotuj kukurydzę zgodnie z zaleceniami na torbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Tymczasem, w 12-calowej patelni, roztopić masło na średnim ogniu. Wymieszać w Poblano chile, papryka i cebula; gotować 3 do 5 protokół, często mieszając, aż chrupiące-miękkie. Wymieszaj kukurydzę.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Archery Summit Willamette Valley Pinot Noir. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.