Cheesy Chimichangas
Cheesy Chimichangas może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Jedna porcja tego dania zawiera około 20g białka, 41g tłuszczu i w sumie 539 kalorii. Za 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, pieprz, sól czosnkową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać tortille z mąki, możesz podążać za tym daniem głównym z Chipsy Z Cukru Cynamonowego jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 43%, to danie jest dobre. Podobne przepisy obejmują Chimichangas, Chimichangas, oraz Chimichangas Wołowy.
Instrukcje
Na dużej patelni gotuj wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić. Dodaj sól czosnkową i pieprz.
Posmaruj jedną stronę każdej tortilli olejem. Łyżka 1/4 szklanki mieszanki wołowej poza środkiem na naoliwionej stronie tortilli. Na wierzch z 1 łyżką salsy, serem cheddar i serem Monterey Jack. Złóż boki i końce nad nadzieniem i zwiń. Zabezpieczyć wykałaczkami;umieścić w natłuszczonym 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia.
Piec bez przykrycia w temperaturze 450° przez 10-15 minut lub do lekkiego zrumienienia.
Posyp pozostałymi serami.
Piec 2-3 minuty dłużej lub do stopienia sera.
Podawaj chimichangas na sałacie i pomidorze. Łyżka pozostała salsa nad chimichangas.
W razie potrzeby podawaj ze śmietaną i guacamole.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykański w menu? Spróbuj połączyć się z Pinot Noir, Riesling i musującym różem. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, dobrze komponują się z potrawami Meksykańskimi. Musujące różowe to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Fess Parker Santa Rita Hills Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,2 na 5 gwiazdek i ceną około 29 dolarów za butelkę.
![Fess Parker Santa Rita Hills Pinot Noir]()
Fess Parker Santa Rita Hills Pinot Noir
Aromaty czarnej wiśni, podłogi lasu, lawendy, maliny, krakersa Grahama, płatka róży i wanilii. Smaki wiśni bing, czerwonej porzeczki, żurawiny, ziemi, kakao, minerału.