Cheeseburgery Z Bekonem

Cheeseburgery Z Bekonem
Cheeseburgery bekon może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.86 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 590 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól i pieprz, cebula, sos stek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Cheeseburgery Z Bekonem, Cheeseburgery z boczkiem dla 2, oraz All-American Bacon Cheeseburgers.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na duże ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Umieść boczek na dużej patelni na średnim ogniu. Smażyć, mieszając od czasu do czasu. Gdy boczek jest prawie gotowy, dodać cebulę. Gotować, aż boczek będzie chrupiący, a cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Cebulę i boczek wyjąć z patelni łyżką szczelinową i przenieść do robota kuchennego. Pulsuj kilka razy, aby drobno posiekać. Nie puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Wlać do dużej miski i wymieszać z sosem stekowym i mielonym uchwytem. Formować na 16 pasztecików.
Składniki, których będziesz potrzebować
Herbata Sp. Przyprawa Cała SólHerbata Sp. Przyprawa Cała Sól
Sos Do StekówSos Do Steków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Umieścić paszteciki na grillu, i gotować przez 5 minut na stronie, lub aż dobrze zrobione.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Na każdym z nich w ostatniej chwili umieść plasterek sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia10
Magazyn