Cheddar-Topped English Muffin Bread
Cheddar-Topped English muffin Bread może być tylko chlebem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 14 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 1g tłuszczu i w sumie 118 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i weź ciepłą wodę, szybko rosnące drożdże, ciepłe mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Boczek i Cheddar angielski chleb Muffin, Angielska muffinka z jajkiem estragonowym i wędzonym łososiem, oraz Bekon, jajko i Cheddar angielski Muffin Panini dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Płaszcz dwa 8-w. x 4-w. bochenek z sprayem do gotowania; posypać mąką kukurydzianą i odstawić.
W dużej misce wymieszaj 3 szklanki mąki, drożdży, cukru, soli i sody oczyszczonej.
Dodaj mleko i wodę; ubijaj, aż będzie gładka. Dodaj pozostałą mąkę (ciasto będzie lepkie).
Przenieś na przygotowane Patelnie. Przykryj i odstaw w ciepłe miejsce na 30 minut.
Piec w temperaturze 400° przez 25-30 minut lub na złoty kolor.
Wyjmij z patelni i ostudź na ruszcie.