Cheddar-Kulki Bekonowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Cheddar-bekon Kulki spróbować. Ten przepis służy 24 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 164 kalorie, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pekan, banan pieprz pierścienie, pietruszka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Cheddar Jabłko Kiełbasa Kulki, Pistacjowe Białe Kulki Serowe Cheddar, oraz Jabłko wędzone Cheddar Mac i kulki serowe (bezglutenowe).
Instrukcje
Boczek gotować, aż będzie chrupiący; odcedzić, zastrzegając jedną łyżkę kapieli. W blenderze lub robocie kuchennym zmiksuj ser, masło, pietruszkę, zieloną cebulę i pierścienie pieprzu.
Dodać boczek i zarezerwowane krople; proces, aż boczek jest drobno posiekany. Schłodzić mieszaninę 3 godziny, lub do firmy. Formuj mieszaninę w kulki o średnicy jednego cala.
Tocz kulki w posiekanych orzechach pekan.
Przechowywać w lodówce do 2 dni przed podaniem.