Cheddar-Kulki Bekonowe

Cheddar-Kulki Bekonowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Cheddar-bekon Kulki spróbować. Ten przepis służy 24 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 164 kalorie, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pekan, banan pieprz pierścienie, pietruszka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Cheddar Jabłko Kiełbasa Kulki, Pistacjowe Białe Kulki Serowe Cheddar, oraz Jabłko wędzone Cheddar Mac i kulki serowe (bezglutenowe).

Instrukcje

1
Boczek gotować, aż będzie chrupiący; odcedzić, zastrzegając jedną łyżkę kapieli. W blenderze lub robocie kuchennym zmiksuj ser, masło, pietruszkę, zieloną cebulę i pierścienie pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Banan Pieprz PierścienieBanan Pieprz Pierścienie
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
SerSer
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodać boczek i zarezerwowane krople; proces, aż boczek jest drobno posiekany. Schłodzić mieszaninę 3 godziny, lub do firmy. Formuj mieszaninę w kulki o średnicy jednego cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
3
Tocz kulki w posiekanych orzechach pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
RolkaRolka
4
Przechowywać w lodówce do 2 dni przed podaniem.
5
Podawać z krakersami.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrakersyKrakersy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn