Cheddar i boczek dwa razy pieczone ziemniaki
Cheddar i boczek dwa razy pieczone ziemniaki może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 630 kalorii, 14g białka, oraz 47 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.34 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka boczku, oliwy z oliwek, zielonej cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Cheddar Boczek Dwa Razy Pieczone Ziemniaki, Dwa razy Pieczone słodkie ziemniaki z cheddarem i boczkiem, oraz Cheddar, boczek i szalotka dwa razy pieczone ziemniaki.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Ułożyć boczek na blasze do pieczenia i piec, aż chrupiące, o 25 protokół.
Wyjąć z blachy do pieczenia na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem. Pokruszyć po ostygnięciu.
Umieść ziemniaki na blasze do pieczenia.
Skropić lekko oliwą z oliwek i posypać solą.
Piec ziemniaki, aż chrupiące na zewnątrz i całkowicie gotowane przez, o 1 godzinę.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić przez 5 minut. Obniżyć temperaturę piekarnika do 350 stopni F.
Użyj noża do parowania, aby wyciąć kształt kajaka z góry każdego ziemniaka. Odrzuć górną część. Użyj małej łyżki, aby usunąć mięso z ziemniaków do miski, pozostawiając skorupę 1/4 cala.
Zastrzegamy małą posypkę sera i zielonej cebuli.
Ziemniaki rozgnieść z pokruszonym boczkiem, śmietaną, masłem, serem, zieloną cebulą i odrobiną soli i pieprzu.
Dodaj nadzienie ziemniaczane równomiernie z powrotem do skórek, dzieląc równo.
Każdy ziemniak posypać serem i zieloną cebulką.
Umieść każdy ziemniak z powrotem na blasze do pieczenia i piec do ogrzania przez i złoty, o 25 protokół.