Cheddar i bekon herbatniki
Cheddar i bekon herbatniki może być dobry przepis, aby rozszerzyć swój repertuar przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 137 kalorii. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Mieszanka grandów! herbatniki z maślanki, kawałki prawdziwego bekonu, ser cheddar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co jest raczej złe. Spróbuj Zapiekanka z kurczakiem i boczkiem z boczkiem Cheddar biszkopty, Bekonowe Ciasteczka Cheddar, oraz Cheddar i bekon herbatniki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Umieść zamrożone herbatniki na nieprzetworzonej blasze, dotykając boków.
Piec w temperaturze 191°. przez 10 minut.
Wyjąć częściowo upieczone ciastka z piekarnika. Top herbatniki z boczkiem i serem. Powrót do piekarnika; piec dodatkowe 10 do 14 minut lub aż złoty kolor.