Ceviche z chrupiącymi Plantanami może być tylko Ameryka Południowa przepis, którego szukasz. Na $3.97 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 34g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 374 kalorie. Mieszanka oliwy z oliwek, krewetki, sok z pomarańczy, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 83%. Podobne przepisy to Chrupiąca, rozdrobniona wołowina Kubańska z podsmażoną cebulą i Plantanami, Ceviche de Camarón con Coco (Ceviche z krewetek kokosowych), oraz Don Ceviche {} i Ceviche Peruwiańska Kuchnia książka kucharska {giveaway}.
Instrukcje
1
W dużej misce, połączyć owoce morza ze wszystkimi składnikami z wyjątkiem oliwy z oliwek i plantany. Delikatnie wymieszaj, aby połączyć i pokryć owoce morza sokami. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Babka
Owoce Morza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
W dużej patelni saute na średnim ogniu dodać 2 łyżki oliwy z oliwek i wrzucić 1 1/2 porcji rozdrobnionych plantanów do oleju. Gotować każdą porcję na złoty kolor, obracając raz. Za pomocą widelca usunąć plantany z oleju do ręczników papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Babka
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Patelnia
3
Podawać schłodzoną porcję ceviche z chrupiącymi plantanami na wierzchu.