Peruwiańska Ceviche ryb może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 31g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 3,86 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 57 smakoszy i kucharzy. Jest to dość drogie przepis dla fanów południowoamerykańskiej kuchni. Jeśli masz aji amarillo, czosnek, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 92%, co jest świetne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ceviche Peruwiańskie, Klasyczna Cevicha rybna w stylu peruwiańskim, oraz Don Ceviche {} i Ceviche Peruwiańska Kuchnia książka kucharska {giveaway}.
Instrukcje
1
Mieć grill wstępnie nasmarowany i wstępnie podgrzany do średniej wysokości.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Menage Trois Limelight Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 11 dolarów za butelkę.