Ceviche Che Guevary może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis służy 4 i kosztuje $8.06 za porcję. Jedna porcja zawiera 578 kalorii, 33g białka, oraz 31 g tłuszczu. Mieszanka awokado, filet gardłosza pomarańczowego, zielonej cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 godzin. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 79%. Spróbuj Don Ceviche {} i Ceviche Peruwiańska Kuchnia książka kucharska {giveaway}, Ceviche de Camarón con Coco (Ceviche z krewetek kokosowych), oraz Ceviche de Mango (Mango Ceviche) od Ceviche: Kuchnia Peruwiańska dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Surową rybę pokroić w kostkę i rozłożyć na dnie patelni do lazanii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Wlać wystarczającą ilość soku z limonki, aby pokryć rybę; przykryć naczynie i przechowywać w lodówce przez 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Limonki
Ryby
3
Usuń ryby z lodówki, i wymieszać krewetki, kolendra, zielona cebula, czerwona cebula, awokado, pomidory, i seler. Wymieszać pico de gallo do smaku, doprawić solą i pieprzem. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 12 godzin.