Ceglane Kury Kornwalijskie

Ceglane Kury Kornwalijskie
Ceglane kury kornwalijskie mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje $3.4 za porcję. Jedna porcja zawiera 887 kalorii, 61g białka, oraz 66 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oliwy z oliwek, ziaren pieprzu, kur kornwalijskich i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ceglane Kury Kornwalijskie, Kura kornwalijska pod cegłą, oraz Kury Kornwalijskie.

Instrukcje

1
Dodać solankę: doprowadzić 1 1/2 galonów wody i 1/3 szklanki soli do wrzenia w dużym garnku, ubijając, aż sól się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Zdjąć z ognia.
3
Dodaj połówki cytryny, estragon, pietruszka, czosnek, liście laurowe i ziarna pieprzu; ostudzić całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
4
Umieść pierś kury w dół na desce do krojenia. Użyj nożyc kuchennych do cięcia wzdłuż obu stron szkieletu, aby usunąć. Przekręć bok piersi kury do góry i otwórz tak, aby pałeczki wskazywały; mocno naciśnij mostek, aby spłaszczyć. Zanurzyć kury w solance i przechowywać w lodówce co najmniej 6 godzin i do 12 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pałeczki Z KurczakaPałeczki Z Kurczaka
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
5
Kury wyjąć z solanki i dobrze spłukać; osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
6
Umieścić piersi bok do góry w naczyniu do pieczenia i przechowywać w lodówce, odkryte, do wysuszenia skóry, co najmniej 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
7
Kury posypać solą. Zawiń 2 Cegły folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
8
Podgrzać 1 łyżkę każdej oliwy z oliwek i masła w każdym z 2 dużych patelni nonstick lub żeliwnych na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
9
Dodaj 1 kura, skórka w dół, do każdej patelni i rozrzucić tymianek i czosnek wokół niego. Top każdej kury z cegłą owiniętą folią i sear aż zacznie brązowy, o 20 protokół, obracając patelnie w razie potrzeby nawet gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
10
Usuń cegły i ostrożnie odwróć kury (nie wymieniaj cegieł); kontynuuj gotowanie, aż termometr włożony w najgrubszą część uda zarejestruje 165 stopni F, 20 do 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
11
Każdą kurę pokroić na pół i podawać z sosami romesco i chimichurri.
Składniki, których będziesz potrzebować
RomescoRomesco
12
SOS Romesco
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
13
Wrzucić 1/2 funta pomidorów śliwkowych i 4 ząbki czosnku (nieobrane) z 2 łyżkami oliwy z oliwek i 1/4 łyżeczki soli koszernej; rozłożyć na blasze do pieczenia. Smażyć w temperaturze 350 stopni F do miękkości, 20 minut; ostudzić, a następnie wycisnąć czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Pomidor śliwkowyPomidor śliwkowy
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
14
Połącz pomidory, czosnek, 3/4 szklanki posiekanej pieczonej czerwonej papryki, 1/4 szklanki octu sherry,1 łyżkę miodu, 1/2 łyżeczki soli koszernej i szczyptę płatków czerwonej papryki w blenderze; zmiksuj na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Czerwona PaprykaPieczona Czerwona Papryka
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Ocet SherryOcet Sherry
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
15
Przenieść do miski; wymieszać w 1/2 szklanki posiekane tosty migdały. Powoli skropić w 1/3 szklanki oliwy z oliwek, ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
16
Basil Chimichurri
Składniki, których będziesz potrzebować
ChimichurriChimichurri
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
17
Na arkuszu folii wyłożyć 6 ząbków czosnku (nieobranych); skropić oliwą z oliwek i zamknąć w opakowaniu. Piec w temperaturze 350 stopni F do miękkości, o 20 protokół; ostudzić. Wycisnąć ząbki czosnku i rozgnieść na pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
18
Połącz 1 pęczek bazylii (pokrojonej w cienkie wstążki), 1 pęczek drobno posiekanej natki pietruszki, 1/4 pęczka drobno posiekanego oregano, 1/3 szklanki octu sherry, 2 drobno posiekane szalotki, 1/2 łyżeczki soli koszernej i pieprzu do smaku. Powoli skropić w 1/3 szklanki oliwy z oliwek, ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet SherryOcet Sherry
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
19
Zdjęcia Jason Varney
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn