Ceglane Kury Kornwalijskie

Ceglane Kury Kornwalijskie
Ceglane kury kornwalijskie mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje $3.4 za porcję. Jedna porcja zawiera 887 kalorii, 61g białka, oraz 66 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oliwy z oliwek, ziaren pieprzu, kur kornwalijskich i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ceglane Kury Kornwalijskie, Kura kornwalijska pod cegłą, oraz Kury Kornwalijskie.

Instrukcje

1
Dodać solankę: doprowadzić 1 1/2 galonów wody i 1/3 szklanki soli do wrzenia w dużym garnku, ubijając, aż sól się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Zdjąć z ognia.
3
Dodaj połówki cytryny, estragon, pietruszka, czosnek, liście laurowe i ziarna pieprzu; ostudzić całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
4
Umieść pierś kury w dół na desce do krojenia. Użyj nożyc kuchennych do cięcia wzdłuż obu stron szkieletu, aby usunąć. Przekręć bok piersi kury do góry i otwórz tak, aby pałeczki wskazywały; mocno naciśnij mostek, aby spłaszczyć. Zanurzyć kury w solance i przechowywać w lodówce co najmniej 6 godzin i do 12 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pałeczki Z KurczakaPałeczki Z Kurczaka
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
5
Kury wyjąć z solanki i dobrze spłukać; osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
6
Umieścić piersi bok do góry w naczyniu do pieczenia i przechowywać w lodówce, odkryte, do wysuszenia skóry, co najmniej 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
7
Kury posypać solą. Zawiń 2 Cegły folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
8
Podgrzać 1 łyżkę każdej oliwy z oliwek i masła w każdym z 2 dużych patelni nonstick lub żeliwnych na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
9
Dodaj 1 kura, skórka w dół, do każdej patelni i rozrzucić tymianek i czosnek wokół niego. Top każdej kury z cegłą owiniętą folią i sear aż zacznie brązowy, o 20 protokół, obracając patelnie w razie potrzeby nawet gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
10
Usuń cegły i ostrożnie odwróć kury (nie wymieniaj cegieł); kontynuuj gotowanie, aż termometr włożony w najgrubszą część uda zarejestruje 165 stopni F, 20 do 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
11
Każdą kurę pokroić na pół i podawać z sosami romesco i chimichurri.
Składniki, których będziesz potrzebować
RomescoRomesco
12
SOS Romesco
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
13
Wrzucić 1/2 funta pomidorów śliwkowych i 4 ząbki czosnku (nieobrane) z 2 łyżkami oliwy z oliwek i 1/4 łyżeczki soli koszernej; rozłożyć na blasze do pieczenia. Smażyć w temperaturze 350 stopni F do miękkości, 20 minut; ostudzić, a następnie wycisnąć czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Pomidor śliwkowyPomidor śliwkowy
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
14
Połącz pomidory, czosnek, 3/4 szklanki posiekanej pieczonej czerwonej papryki, 1/4 szklanki octu sherry,1 łyżkę miodu, 1/2 łyżeczki soli koszernej i szczyptę płatków czerwonej papryki w blenderze; zmiksuj na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Czerwona PaprykaPieczona Czerwona Papryka
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Ocet SherryOcet Sherry
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
15
Przenieść do miski; wymieszać w 1/2 szklanki posiekane tosty migdały. Powoli skropić w 1/3 szklanki oliwy z oliwek, ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
16
Basil Chimichurri
Składniki, których będziesz potrzebować
ChimichurriChimichurri
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
17
Na arkuszu folii wyłożyć 6 ząbków czosnku (nieobranych); skropić oliwą z oliwek i zamknąć w opakowaniu. Piec w temperaturze 350 stopni F do miękkości, o 20 protokół; ostudzić. Wycisnąć ząbki czosnku i rozgnieść na pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
18
Połącz 1 pęczek bazylii (pokrojonej w cienkie wstążki), 1 pęczek drobno posiekanej natki pietruszki, 1/4 pęczka drobno posiekanego oregano, 1/3 szklanki octu sherry, 2 drobno posiekane szalotki, 1/2 łyżeczki soli koszernej i pieprzu do smaku. Powoli skropić w 1/3 szklanki oliwy z oliwek, ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet SherryOcet Sherry
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
19
Zdjęcia Jason Varney
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn