Cebula Prażona W Ziołach
Cebula prażona w ziołach jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 3 porcjami. Jedna porcja zawiera 210 kalorii, 1G białka, oraz 18g tłuszczu. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 90 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, sól koszerna, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 50 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Cebula Prażona W Ziołach, Cebula czerwona pieczona ziołami, oraz Pieczone w ziołach jabłka, cebula i marchew.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Usuń koniec łodygi każdej cebuli i ostrożnie odetnij brązową część końca korzenia, pozostawiając korzeń nienaruszony. Cebulę obrać. Stań każdy korzeń cebuli kończy się na desce do krojenia i pokroić cebulę w Klinach przez korzeń.
Do dressingu, połączyć sok z cytryny, musztarda, czosnek, tymianek, sól i pieprz w dużej misce. Powoli ubijamy oliwę z oliwek.
Wlać sos na cebulę i dobrze wrzucić.
Z rowkiem łyżką, przenieść cebulę na patelni arkusza, zastrzegając vinaigrette, który pozostaje w misce.
Piec cebulę przez 30 do 45 minut, do miękkości i rumiane. Wrzucić cebulę raz podczas gotowania.
Wyjąć z piekarnika i skropić zastrzeżonym sosem.
Posypać natką pietruszki, doprawić do smaku i podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.