Cebula nadziewana jagnięciną i szpinakiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na $5.4 za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 65 g tłuszczu, oraz w sumie 1047 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ser gruyère, sól, bulion wołowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Exohiko jagnięce (paczki Nadziewane jagnięciną, szpinakiem i serem), Jagnięcina ze szpinakiem i cebulą, oraz Jagnięcina z pełnymi przyprawami i cebulą: Kharu Gos dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Cebulę włożyć do małego naczynia do pieczenia, ukorzenić i natrzeć olejem.
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
3
Dodaj 1/2 cala wody do naczynia. Przykryć folią i piec około 1 1/2 godziny, do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
4
Lekko ostudzić.
5
Tymczasem podgrzać dużą patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać szpinak partiami, podrzucając aż zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
7
Przełożyć na durszlak i wycisnąć wodę. Szpinak grubo posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
8
Na tej samej patelni ugotować jagnięcinę na umiarkowanie wysokim ogniu, rozbijając ją, aż nie pozostanie różowy, 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Wylać wszystko oprócz 1 łyżki tłuszczu i dodać ancho chile proszek i cynamon. Gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, mieszając, przez 1 minutę. Wymieszać ze szpinakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's® – Bez Dodatku Soli
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
10
Przenieść nadzienie jagnięce do dużej miski. Wymieszać z bułką tartą, 1/4 szklanki bulionu wołowego i 1/2 szklanki pokruszonych pomidorów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Kawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Groch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Odciąć 1/2 cala od góry i dołu pieczonej cebuli. Oddziel warstwy, starając się ich nie złamać. Będziesz potrzebował 10 filiżanek cebuli: niektóre duże, niektóre średnie i 2 małe. Drobno posiekać tyle skrawków cebuli, aby 1/2 szklanki; złożyć do napełniania jagnięciny i doprawić solą i pieprzem.
W misce, połączyć wszystkie składniki. Polać cebulę. Przykryć folią i piec przez 40 minut, aż będzie gorące. Odkryj i zwiększ temperaturę piekarnika do 42