Cebula dwuwarstwowa Calzone: Scalcione di Cipolla

Cebula dwuwarstwowa Calzone: Scalcione di Cipolla
Double-Crusted cebula Calzone: Scalcione di Cipolla może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 478 kalorii, 10g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę, drożdże, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Fasola Fava z czerwoną cebulą i miętą (Fave con Cipolla Rossan e Menta ), Escarole Calzone: Calzone di Ricottan e Escarola, oraz Double Crusted Chicken Pot Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Suszone drożdże posypać 1/4 szklanki ciepłej wody w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drożdże SucheDrożdże Suche
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
W dużej misce wymieszaj mąkę z winem, oliwą z oliwek, pozostałą 1 szklankę wody, solą i pieprzem do smaku. Wymieszaj z wodą drożdżową i przerabiaj ją na ciasto rękami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda DrożdżowaWoda Drożdżowa
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
PieprzPieprz
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
SólSól
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Przełożyć na lekko posypaną mąką deskę i ugniatać, aż po prostu straci swoją lepkość. Odstawić, przykryć wilgotną szmatką.
4
Rozgrzać 1/4 szklanki oliwy z oliwek na patelni saute na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać pory i gotować delikatnie 15 protokół, lub do miękkości, ale nie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorPor
6
Dodać mleko i gotować 5 dodatkowych minut. Wymieszać z cukrem i gotować kolejne 5 minut. Pory powinny być bardzo miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorPor
CukierCukier
MlekoMleko
7
Dodaj anchois, czarne oliwki, pietruszka, i pomidory. Wymieszać, aby dobrze wymieszać i kontynuować gotowanie, aż sos będzie gęsty i płyn odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki CzarneOliwki Czarne
SardeleSardele
PomidorPomidor
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SOSSOS
8
Zdjąć z ognia.
9
Odcedzić rodzynki i wymieszać z mieszanką pomidorową.
Składniki, których będziesz potrzebować
RodzynkiRodzynki
PomidorPomidor
10
Lekko nasmaruj 12-calową patelnię do pizzy. Ciasto podzielić na 2 kawałki, 1 nieco większe niż inne. Na lekko posypanej mąką powierzchni zwiń większy kawałek na grubość 1/8 cala i połóż na patelni do pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PizzyPatelnia Do Pizzy
11
Rozłóż nadzienie równomiernie na cieście, pozostawiając 1-calową granicę wokół krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
CiastoCiasto
12
Rozwałkuj drugi kawałek ciasta i dopasuj go do pierwszego, a krawędzie 2 kawałków ciasta rozwałkuj razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
13
Umyj górną skórkę olejem, posyp cukrem, nakłuj w kilku miejscach widelcem i odstaw na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
CukierCukier
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
14
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
15
Piec calzone w piekarniku przez 15 minut, następnie zmniejszyć ogień do 350 stopni F i piec kolejne 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
16
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.

Składniki

TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia57
Magazyn