Cebula Dijon Crusted Catfish
Cebula Dijon Crusted Catfish może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 2,66 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 245 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka filetów filety sumowe, miód Dijon musztarda, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 75%. Sum z mąki kukurydzianej z dżemem brzoskwiniowo-cebulowym, Sum Pieczony Dijon, oraz Precel-Crusted Catfish są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W małej misce, wymieszać cebulę i musztardę. Filety z suma doprawić solą czosnkową i pieprzem.
Ułożyć na blasze i zalać cebulą i miodem.
Na wierzch posypać płatkami pietruszki.
Piec przez 20 minut w nagrzanym piekarniku, a następnie włączyć piekarnik do pieczenia. Broil aż złoty, 3 do 5 minut.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Sum można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.