Cayenne-Kolczaste Ciastka Krabowe
Cayenne-kolczaste ciastka krabowe to pescatarian przepis z 8 porcjami. Ta przystawka ma 189 kalorii, 12g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz bułkę tartą z chleba, mięso krabowe, sól i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 42%. Spróbuj Cayenne-Kolczaste Ciastka Krabowe, Old Ebbitt Grill Crab Cakes - te ciasta krabowe są dobrze znane z tego, że nie mają żadnego wypełniacza i dużo smaku, oraz Chile-Kolczaste Ciasta Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać pierwsze 7 składników w średniej misce.
Wymieszać w wystarczającej ilości bułki tartej (około 2 szklanki), aby utworzyć mieszaninę, która ledwo trzyma się razem.
Rozłóż pozostałą bułkę tartą na blasze do pieczenia.
Kształt mieszanki kraba na osiem 3/4-cala-grube paszteciki. Placki krabowe posmarować pozostałą bułką tartą, naciskając na przyleganie. Przykryć folią i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę. (Można przygotować 4 godziny wcześniej; przechowywać w lodówce.)
Rozpuścić 1 łyżkę masła z 1 łyżką oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj 4 ciastka krabowe; zmniejszyć ogień do średniej i gotować, aż brązowy, o 4 protokół na stronę. Wytrzyj patelnię do czysta. Powtórz z pozostałym masłem, olejem i ciastami krabowymi.
Przenieś ciastka krabowe na talerze.
Placki krabowe podawać natychmiast z cytrynowymi klinami.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to od A do Z Chardonnay. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.