Carpaccio z buraków z kozim serem i rukolą
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Carpaccio z buraków z kozim serem i rukolą może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.85 za porcję. Jedna porcja zawiera 202 kalorie, 7G białka, oraz 17g tłuszczu. Mieszanka młodej rukoli, buraków, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Carpaccio z buraków z kozim serem i miętą Vinaigrette, Sałatka Z Rukoli Z Buraków I Koziego Sera, oraz sałatka z rukolą z buraków i koziego sera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Używając łodyg jako uchwytu, pokrój buraki cienką warstwą papieru za pomocą krajalnicy (załóż rękawice ochronne, aby uniknąć zabrudzenia rąk). Wrzucić ocet i 1/4 łyżeczki soli w misce, a następnie odstawić 5 minut, aby więdnąć.
Buraki podzielić na 4 duże płytki, nakładając plastry lekko. Wierzch z kozim serem.
Wymieszać rukolę i endywia z 1 łyżką oleju, solą i pieprzem do smaku, następnie usypać kozim serem.
Buraki skropić pozostałymi 2 łyżkami oleju.