Carne Guisada mamy
Carne guisada mamy wymaga ok. 30 minut od początku do końca. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 1,02 zł za porcję. To danie główne ma 210 kalorii, 26g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie Południowoamerykańskie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, czosnek w proszku, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest solidne. Podobne przepisy to Carne Guisada, Crock-Pot Carne Guisada, oraz Carne Guisada-Slow Cooker.
Instrukcje
Doprawić mięso czosnkiem w proszku, kminkiem oraz solą i pieprzem do smaku.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać mięso i smażyć przez 5 do 10 protokół, lub aż rumiane ze wszystkich stron.
Dodaj mąkę, dobrze mieszając, i saute przez 1 więcej minut. Stopniowo dodawać wodę, upewniając się, aby zmiażdżyć wszelkie grudki mąki. Następnie dodać cebulę i zieloną paprykę, zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu przez 15 do 20 protokół. Doprawić solą i pieprzem do smaku.