Caribbean Jerk Chicken
Przepis Karaiby Jerk Chicken może zaspokoić pragnienie Ameryki Środkowej w okolicy 50 minut. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 55g białka, 75 g tłuszczu, oraz w sumie 1281 kalorii. Na 6,18 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, piersi z kurczaka, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Caribbean Jerk Chicken, Caribbean Jerk Chicken, oraz Caribbean Jerk Chicken dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na średnim ogniu i piekarnik do 500 stopni F.
Połącz wszystkie suche składniki w misce. Odstawić. Kurczaka opłukać zimną wodą i osuszyć. Zanurz się w czerwonym winie, a następnie w suchych przyprawach.
Umieścić na rozgrzanym grillu i gotować przez 5 do 8 minut. Całość wstawić do nagrzanego piekarnika na około 10 minut.
Saute szalotki aż zaczną się przezroczyste.
Dodać białe wino i zmniejszyć o połowę.
Dodać śmietanę i ponownie zmniejszyć o połowę.
Dodać masło, sól i pieprz i gotować, aż masło całkowicie się rozpuści.
Banany zanurz w uniwersalnej mące. Smażyć na głębokim tłuszczu, aż banany staną się chrupiące na zewnątrz.
Polać sosem maślanym na talerzu obiadowym.
Na sosie maślanym ułożyć 2 piersi kurczaka, dodać 6 kawałków smażonego banana i biały ryż.