Caribbean Coconut Curry Sauce

Caribbean Coconut Curry Sauce
Caribbean Coconut Curry Sauce może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole sos przepis. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.32 za porcję. Jedna porcja zawiera 456 kalorii, 1G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni środkowoamerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz zieloną cebulę, sok z limonki, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Jest dostarczany przez Recipezaar. Z łyżeczką wynik 17%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Karaiby Pieczony łosoś babka z makaronem miski z sosem kokosowym awokado {Paleo}, Tajskie zielone Curry z indykiem i cukinią w zielonym sosie Curry z mleka kokosowego, oraz Sos Curry Kokosowy.

Polecane wino: Gewurztraminer, Pinot Gris, Riesling

Karaiby mogą być połączone z Gewurztraminer, Pinot Gris i Riesling. Będziesz chciał zdecydować się na wina z odrobiną słodyczy, gdy mamy do czynienia z pikantnymi daniami karaibskimi. Serwuj te wina schłodzone, aby były jeszcze bardziej orzeźwiające. Możesz spróbować Domaines Schlumberger Les Princes Abbes Gewurztraminer. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.
Domaines Schlumberger Les Princes Abbes Gewurztraminer
Domaines Schlumberger Les Princes Abbes Gewurztraminer
Prawdopodobnie najsłynniejsze wino Alzacji, Traminer przyszedł do nas z północy Włoch i pochodzi z XVI wieku. Gewurztraminer (dosłownie pikantny lub piżmowy Traminer) to wybór najbardziej pachnących Traminerów i stał się znany jako Gewurztraminer w 1950 roku. Jasnożółty z wyraźnymi refleksami. Wino ma młodzieńczą jakość. Nos jest wyrazisty i ujawnia kwiatową dominantę róży, piwonii. Lekko kandyzowany, dostrzega się egzotyczne owoce, liczi, a po napowietrzeniu odkrywa się nuty imbiru i nutę mentolu. Nos wykazuje piękną typiczność, bez ekstrawagancji, ale z precyzją. Początek w ustach jest obszerny i miękki, energiczny; rozwija się na medium z orzeźwiającą szybkością. Te same smaki egzotycznych owoców, imbiru i kwiatów róży postrzegane w nosie, z lekkim odrobiną goryczy na finiszu. Połącz z przyprawioną i aromatyczną kuchnią, taką jak kuchnia azjatycka/fusion, peruwiańskie ceviche i potrawy z elementami przyprawowymi i owocowymi.
TrudnośćNormalny
Gotowe W50 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia1
Magazyn