Carbonara Toskańska
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj toskańskiego Carbonaran. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 890 kalorii. Na 3,48 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Udaj się do sklepu i zbierz sól, żółtka, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Carbonara vegetariana (Wegetariańska Carbonara), Ham Carbonara, oraz Carbonara dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spaghetti al dente (twarde, ale nie twarde) ugotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Tymczasem, smażyć pancetta i cebulę na średnim ogniu w dużym, patelnia prosta jednostronna aż pancetta jest chrupiące i cebula zmiękła. Wyłącz ogrzewanie.
W średniej misce wymieszać żółtka, śmietanę i starty ser. Gdy spaghetti jest gotowy odcedzić i wrzucić go do patelni z pancetta i cebuli. Szybko wlać mieszaninę jaj na spaghetti i wrzucić wszystko razem dobrze do połączenia. Ciepło resztkowe z patelni, cebuli i spaghetti wystarczy, aby ugotować jajka i zrobić kremowy sos. Bezpośrednie ciepło z płyty kuchennej sprawi, że rozgotowany, jajecznica, guzowaty bałagan. Spaghetti przyprawiamy solą i pieprzem i od razu podajemy.
Cook ' s Note: można również zrobić to danie przy użyciu dowolnego kształtu makaronu chcesz. Spróbuj penne, fusilli, muszle lub cavatappi na twist na klasyczne.