Campbell ' s Kitchen zapiekanka z kukurydzy

Campbell ' s Kitchen zapiekanka z kukurydzy
Campbell ' s Kitchen Baked Corn Casserole wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 396 kalorii, 10g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i podnieś parmezan, mieszankę muffinek kukurydzianych, smażoną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Campbell ' s Kitchen ciepły Dip szpinakowy, Burgery z indyka wg Campbell ' s Kitchen, oraz Campbell ' s Kitchen Easy Chicken Paprikash dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubić zupę, mleko i jajka w średniej misce widelcem lub trzepaczką. Wymieszać kukurydzę, mieszankę muffinek kukurydzianych, ser i 2/3 szklanki cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muffin Kukurydziany MixMuffin Kukurydziany Mix
SerSer
CebulaCebula
KukurydzaKukurydza
JajkoJajko
MlekoMleko
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wlać mieszaninę zupy do zapiekanki 1 1/2-quart.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
3
Piec w temperaturze 350 stopni F przez 30 minut lub aż mieszanina będzie gorąca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wierzch z pozostałą cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
5
Piec przez 5 minut lub aż cebula będzie złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn