Campbell ' s Kitchen zapiekanka z kukurydzy
Campbell ' s Kitchen Baked Corn Casserole wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 396 kalorii, 10g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i podnieś parmezan, mieszankę muffinek kukurydzianych, smażoną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Campbell ' s Kitchen ciepły Dip szpinakowy, Burgery z indyka wg Campbell ' s Kitchen, oraz Campbell ' s Kitchen Easy Chicken Paprikash dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić zupę, mleko i jajka w średniej misce widelcem lub trzepaczką. Wymieszać kukurydzę, mieszankę muffinek kukurydzianych, ser i 2/3 szklanki cebuli.
Wlać mieszaninę zupy do zapiekanki 1 1/2-quart.
Piec w temperaturze 350 stopni F przez 30 minut lub aż mieszanina będzie gorąca.
Wierzch z pozostałą cebulą.
Piec przez 5 minut lub aż cebula będzie złoty kolor.