Campanelle z prażonymi winogronami i fetą
Campanelle z prażonymi winogronami i fetą może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 307 kalorii, 9g białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz wino, winogrona, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Suflet Feta z prażonymi winogronami, Sałatka z pieczonej ciecierzycy z winogronami i fetą, oraz Campanelle z pomidorami i fetą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokryć blachę do pieczenia sprayem do gotowania.
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić.
Wrzucić winogrona z 1 łyżeczką oliwy z oliwek i 1/4 łyżeczki soli.
Umieścić na blasze do pieczenia. Pieczeń 57 minut, lub do pierwszych kilku winogron zaczynają się dzielić.
Wyjąć z piekarnika i odstawić.
Rozgrzać pozostałą oliwę z oliwek na patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać cebulę i tymianek; gotować, aż cebula zmięknie, o 4 protokół.
Wlać bulion i wino; gotować 56 minut, lub aż sos będzie bursztynowy i nie będzie już smakował" surowego " wina.
Połączyć makaron i sos; wrzucić z winogron i feta.