Camembert z karmelizowaną cebulą żurawinową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Camembert z karmelizowaną cebulą żurawinową. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 88 kalorii. Ten przepis służy 12. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, masło, majeranek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sos Żurawinowy Z Karmelizowaną Cebulą, Ryż żurawinowy z karmelizowaną cebulą, oraz Brie z karmelizowaną cebulą, Pistacją i żurawiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; gotować 8 do 10 minut lub aż bardzo miękkie, często mieszając.
W międzyczasie umieść ser w nieprzetworzonych dekoracyjnych płytkich naczyniach do pieczenia lub płytce.
Piec w temperaturze 177°. przez 10 do 12 minut lub do miękkości sera.
Do cebuli dodać żurawinę, brązowy cukier, sól i sherry; dobrze wymieszać. Gotować 5 minut lub do rozpuszczenia cukru, często mieszając. Wymieszać majeranek; gotować i mieszać 1 minutę.
Aby służyć, łyżka ciepłej mieszanki cebuli na ser.
Podawać z różnymi krakersami i małymi kromkami chleba koktajlowego. Przechowywać w lodówce.