Cambodian Summer Rolls

Cambodian Summer Rolls
Cambodian Summer Rolls to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 12 porcjami. Ta przystawka ma 142 kalorie, 10g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka sosu hoisin, cukier, krewetki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 32%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Cambodian Summer Rolls, Kambodżańskie Bułeczki Jajeczne, oraz Kambodżańska Sangria dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować bułki, przynieś 6 szklanek wody do wrzenia w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj krewetki; gotować 3 minut lub do czasu zakończenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrewetkiKrewetki
3
Odcedzić i spłukać zimną wodą. Krewetki obrać; schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrewetkiKrewetki
WodaWoda
4
Umieść makaron ryżowy w dużej misce; przykryj wrzącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron RyżowyMakaron Ryżowy
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Odstawić 8 minut; spuścić.
6
Dodaj zimną wodę do dużego, płytkiego naczynia na głębokość 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
7
Umieść 1 arkusz papieru ryżowego w wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijarki SajgonkiOwijarki Sajgonki
WodaWoda
8
Odstawić 2 minuty lub do miękkości.
9
Umieść arkusz papieru ryżowego na płaskiej powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijarki SajgonkiOwijarki Sajgonki
10
Spread 1 łyżeczka sos hoisin w środku arkusza; top z 2 do 3 krewetki, 1/4 Puchar sałata, o 1/4 Puchar makaron ryżowy,1 łyżeczka bazylia, i 1 łyżeczka mięta. Złóż boki arkusza nad wypełnieniem, zwiń galaretkę i delikatnie naciśnij szew, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos HoisinSos Hoisin
Makaron RyżowyMakaron Ryżowy
SałataSałata
KrewetkiKrewetki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
BazyliaBazylia
GalaretkaGalaretka
MiętaMięta
RolkaRolka
11
Umieścić rolkę, szew w dół, na talerzu; przykryć, aby nie wyschnąć. Powtórz procedurę z pozostałym papierem ryżowym, sosem hoisin, krewetkami, sałatą, makaronem ryżowym, bazylią i miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos HoisinSos Hoisin
Makaron RyżowyMakaron Ryżowy
Owijarki SajgonkiOwijarki Sajgonki
SałataSałata
KrewetkiKrewetki
BazyliaBazylia
MiętaMięta
RolkaRolka
12
Aby przygotować sos do zanurzania, połączyć sos sojowy i pozostałe składniki w małej misce; wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
Sos SojowySos Sojowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn