Calabacitas con Elote (cukinia z kukurydzą)

Calabacitas con Elote (cukinia z kukurydzą)
Calabacitas con Elote (cukinia z kukurydzą) jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 117 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, pomidory roma, ziarna kukurydzy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 50 minut. Ten przepis od Allrecipes ma 95 fanów. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 61%. Spróbuj Calabacitas con Elote (cukinia z kukurydzą), Sopa De Calabacitas (zupa z cukinii), oraz Elote z kluskami z cukinii dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść kukurydzę w rondlu z wystarczającą ilością wody do przykrycia; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Umieścić pokrywę na rondlu, zmniejszyć ogień do średniej, i gotować do miękkości, o 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Drenaż.
4
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę i czosnek w gorącym oleju, aż pachnące, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Wymieszać cukinię i pomidora do cebuli i czosnku; gotować razem 5 protokół. Wymieszać ziarna kukurydzy do mieszaniny; dodać pieprz poblano. Doprawić solą i pieprzem; wymieszać. Przykryć patelnię pokrywką i gotować, aż cukinia będzie miękka, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Dojrzały Ser Z Mleka KrowiegoDojrzały Ser Z Mleka Krowiego
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Posypać serem cotija do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CotijaSer Cotija
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn