Cakespy: krem na Noc Świętojańską
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Cakespy: śmietany Nocy Letniej spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 53 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 16 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, pomarańczowy sorbet, lody waniliowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Sen nocy letniej, Noc Świętojańska marcepan z płatkami róży, oraz Midsummer Biszkopt dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wytnij kawałek woskowanego papieru na około 8x8-calowy kwadrat.
Umieść jedną gałkę lodów waniliowych bezpośrednio na środku.
Umieść patyczek lodów na środku lodów i delikatnie uformuj lody tak, aby pokrywały górną połowę patyczka lodów. Delikatnie zwiń woskowany papier, aby lody tworzyły rodzaj cylindra wokół górnej połowy patyczka lodów i włóż do zamrażarki, aby mogła stwardnieć przez co najmniej godzinę. Powtórz te kroki z pozostałymi patyczkami lodów.
W międzyczasie połącz sorbet, gałkę lodów waniliowych i mleko lub śmietanę w blenderze. Zmiksować na gładką i kremową masę. Powinna być gęsta, ale wylewna konsystencja.
Dodać więcej mleka lub śmietany, jeśli mieszanina jest zbyt gęsta; dodać trochę więcej sorbetu lub lodów, jeśli czuje się zbyt cienki.
Zbierz popsa. Napełnij papierowy kubek o 1/3 mieszanką sorbetu. Rozpakuj jedną z przygotowanych mikstur lodów waniliowych na patyku i umieść lody w kubku. Resztę filiżanki napełnij mieszaniną sorbetu, tak aby pokryła środek lodów waniliowych ze wszystkich stron. Powtórz z pozostałymi wyskakującymi i mieszaniną powłoki, aż skończy się.
Uwaga: Jeśli masz dodatkowe waniliowe Popy, możesz przygotować trochę więcej powłoki i zrobić dodatkowe Popy; jeśli masz dodatkową mieszaninę powłok i nie masz ochoty czekać na więcej centrów waniliowych Popów, to również sprawia, że bardzo smaczny napój jest.
Wróć do zamrażarki i pozostaw do ostygnięcia przez kilka godzin przed podaniem.
Wyjąć z zamrażarki, poluzować z filiżanek (w razie potrzeby odciąć filiżanki) i cieszyć się natychmiast.