Cajun Onion Bloomers
Cajun cebula Bloomers może być tylko Kreolski przepis, którego szukasz. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 478 kalorii, 9g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 38 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Mieszanka piwa, sól, ranczo dressing, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chrupiące krążki cebulowe Cajun, Rajun ' Cajun Onion Rings, oraz Sałatka ogórkowo-cebulowa Cajun dla podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnij duży żeliwny piec holenderski z wystarczającą ilością oleju arachidowego, aby całkowicie pokryć cebulę o 1 cal.
Podgrzać olej do 350 stopni F na średnim ogniu. Pokroić górną końcówkę cebuli, ale nie naruszać końca korzenia i delikatnie odkleić zewnętrzną skórę. Nożem do parkowania, zaczynając 1/2 cala od spodu cebuli, pokrój w dół do góry cebuli i kontynuuj w odstępach 1/4 cala, aż cebula zostanie pokrojona na okrągło (jak kwiat mamy). Delikatnie wstrząsnąć każdą cebulę, aby otworzyć" płatki " więcej. Delikatnie podnieść cebulę i łyżką ciasto na cebulę, zapewniając, że każda część jest pokryta, a następnie delikatnie pozostawić do odsączenia lekko. Ostrożnie umieść stronę cebuli na patelni z gorącym olejem i pozwól mu gotować do jasnobrązowego koloru, około 5 do 8 minut.
Usuń cebulę łyżką szczelinową i użyj noża, aby oderwać płatki, które są sklejone.
Włożyć cebulę z powrotem do oleju, ale tym razem od góry do dołu. Gdy cebula zmienia kolor na złoty, około 5 minut, wyjąć go łyżką szczelinową do ręczników papierowych, aby osuszyć. Powtórzyć z pozostałą cebulą. Wstrząsnąć cebulę z przyprawą Cajun i służyć z Ranch dressing jako sos do maczania.
Ubić razem piwo, mąkę i przyprawy; odstawić na kilka godzin na ladzie.
Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc
Albarino, wino różowe i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla Cajun. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Terras Gaudan O Rosal Albarino mieszanka z 4.6 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Terras Gauda O Rosal Albarino Blend]()
Terras Gauda O Rosal Albarino Blend
Zielonkawo-żółty kolor, to wino ma hojny nos dojrzałej brzoskwini, skórki pomarańczowej, białego kwiatu i pieczonego jabłka; usta są okrągłe z nutami mineralności i miodu. Kończy się ostry i czysty, odsłaniając jego oszałamiającą strukturę i równowagę kwasowości.