Cajun Fire Chicken
Cajun Fire Chicken wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 1,92 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 251 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, paprykę, ostry sos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób lubiło to kreolskie danie. Sprawdza się jako danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%. Spróbuj Klopsiki Cajun w ognistym sosie pomidorowym, Słodki Kurczak Ognisty, oraz Jak gotować: Buldak, Koreański"fire chicken" dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj kurczaka na patelnię i gotować 4 do 5 minut z każdej strony lub aż kurczak zostanie wykonany.
Dodaj pomidory, paprykę, 1/4 szklanki kolendry, 2 łyżeczki ostrego sosu i tymianek na patelnię. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut. Odkryć i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Wymieszać z pozostałą kolendrą. W razie potrzeby podawać z dodatkowym ostrym sosem i udekorować gałązkami tymianku.