Café au Lait Chiffon Pie

Café au Lait Chiffon Pie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać Café au Lait Chiffon Pie spróbować. Jedna porcja zawiera 318 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka pasteryzowanego białka jaja, cukier, bitą polewą i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Cafe Au Lait Budyń, Café au Lait Cake, oraz Cafe Au Lait Budyń dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować skórkę, połącz okruchy krakersów i 2 łyżki cukru, dobrze mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy KrakersówOkruchy Krakersów
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Dodać masło i 1 białko; wrzucić widelcem, aż wilgotne. Naciśnij mieszaninę na dolnych i górnych stronach 9-calowej płyty ciasta pokrytej natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Białka JajBiałka Jaj
MasłoMasło
4
Piec w temperaturze 350 przez 8 minut; całkowicie ostudzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
5
Aby przygotować nadzienie, zaparz wodę i kawę w ekspresie do kawy zgodnie z zaleceniami producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
KawaKawa
WodaWoda
6
Zaparzoną kawę umieścić w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 1/3 szklanki (o 15 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawa ParzonaKawa Parzona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Dodać Pianki i mleko. Gotować na średnim ogniu, aż pianki stopią się, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
MlekoMleko
8
Wlać mieszaninę do dużej miski; przykryć i odstawić, aż mieszanina zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu (około 30 minut).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
2 białka umieścić w średniej misce; ubić mikserem z dużą prędkością do uzyskania piany. Stopniowo dodawać 2 łyżki cukru, ubijając z dużą prędkością, aż utworzą się sztywne szczyty. Delikatnie złóż połowę mieszaniny białek jaj w mieszaninę prawoślazu; delikatnie złóż pozostałą mieszaninę białek jaj. Złożyć w 1 2/3 szklanki ubitej polewy. Łyżka wypełniająca przygotowaną skórkę. Przykryć folią; schłodzić do jędrności (około 5 godzin na noc).
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
PiankiPianki
Białka JajBiałka Jaj
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
CukierCukier
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Ciasto pokroić na 8 klinów. Top każdej porcji z 1 łyżka ubitej polewy( rezerwy pozostałej bitej polewy do innego użytku); posypać każdą porcję z około 1 łyżeczka startej półsłodkiej czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
Bitą PolewąBitą Polewą
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn