Café au Lait Chiffon Pie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać Café au Lait Chiffon Pie spróbować. Jedna porcja zawiera 318 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka pasteryzowanego białka jaja, cukier, bitą polewą i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Cafe Au Lait Budyń, Café au Lait Cake, oraz Cafe Au Lait Budyń dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować skórkę, połącz okruchy krakersów i 2 łyżki cukru, dobrze mieszając trzepaczką.
Dodać masło i 1 białko; wrzucić widelcem, aż wilgotne. Naciśnij mieszaninę na dolnych i górnych stronach 9-calowej płyty ciasta pokrytej natryskiem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 8 minut; całkowicie ostudzić na stojaku z drutu.
Aby przygotować nadzienie, zaparz wodę i kawę w ekspresie do kawy zgodnie z zaleceniami producenta.
Zaparzoną kawę umieścić w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 1/3 szklanki (o 15 protokół).
Dodać Pianki i mleko. Gotować na średnim ogniu, aż pianki stopią się, stale mieszając.
Wlać mieszaninę do dużej miski; przykryć i odstawić, aż mieszanina zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu (około 30 minut).
2 białka umieścić w średniej misce; ubić mikserem z dużą prędkością do uzyskania piany. Stopniowo dodawać 2 łyżki cukru, ubijając z dużą prędkością, aż utworzą się sztywne szczyty. Delikatnie złóż połowę mieszaniny białek jaj w mieszaninę prawoślazu; delikatnie złóż pozostałą mieszaninę białek jaj. Złożyć w 1 2/3 szklanki ubitej polewy. Łyżka wypełniająca przygotowaną skórkę. Przykryć folią; schłodzić do jędrności (około 5 godzin na noc).
Ciasto pokroić na 8 klinów. Top każdej porcji z 1 łyżka ubitej polewy( rezerwy pozostałej bitej polewy do innego użytku); posypać każdą porcję z około 1 łyżeczka startej półsłodkiej czekolady.