Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać Café au Lait Chiffon Pie spróbować. Jedna porcja zawiera 318 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka pasteryzowanego białka jaja, cukier, bitą polewą i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Cafe Au Lait Budyń, Café au Lait Cake, oraz Cafe Au Lait Budyń dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Aby przygotować skórkę, połącz okruchy krakersów i 2 łyżki cukru, dobrze mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy Krakersów
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
3
Dodać masło i 1 białko; wrzucić widelcem, aż wilgotne. Naciśnij mieszaninę na dolnych i górnych stronach 9-calowej płyty ciasta pokrytej natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Białka Jaj
Masło
4
Piec w temperaturze 350 przez 8 minut; całkowicie ostudzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
5
Aby przygotować nadzienie, zaparz wodę i kawę w ekspresie do kawy zgodnie z zaleceniami producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawa
Woda
6
Zaparzoną kawę umieścić w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 1/3 szklanki (o 15 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawa Parzona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
7
Dodać Pianki i mleko. Gotować na średnim ogniu, aż pianki stopią się, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pianki
Mleko
8
Wlać mieszaninę do dużej miski; przykryć i odstawić, aż mieszanina zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu (około 30 minut).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
2 białka umieścić w średniej misce; ubić mikserem z dużą prędkością do uzyskania piany. Stopniowo dodawać 2 łyżki cukru, ubijając z dużą prędkością, aż utworzą się sztywne szczyty. Delikatnie złóż połowę mieszaniny białek jaj w mieszaninę prawoślazu; delikatnie złóż pozostałą mieszaninę białek jaj. Złożyć w 1 2/3 szklanki ubitej polewy. Łyżka wypełniająca przygotowaną skórkę. Przykryć folią; schłodzić do jędrności (około 5 godzin na noc).
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą Polewą
Pianki
Białka Jaj
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Cukier
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Ciasto pokroić na 8 klinów. Top każdej porcji z 1 łyżka ubitej polewy( rezerwy pozostałej bitej polewy do innego użytku); posypać każdą porcję z około 1 łyżeczka startej półsłodkiej czekolady.