Cadbury Creme Scotch Eggs

Cadbury Creme Scotch Eggs
Cadbury Creme Scotch Eggs to Wegetariańskie napój. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 59G tłuszczu, oraz w sumie 802 kalorie. Na 4,35 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Serious Eats ma 1207 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś sól, mąkę, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cadbury Creme Scrambled Eggs, Cakespy: Cadbury Creme Eggs Benedict, oraz Cakespy: Cadbury Creme Deviled Eggs dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zacznij od rozpakowania jajek Cadbury Creme. Zamrozić je na co najmniej 2 godziny, a nawet na noc-chcesz, aby były jak małe kamienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme EggsCreme Eggs
2
Pod koniec okresu chłodzenia przygotuj się. Mieć trzy płytkie miseczki poręczne: jeden z 1/2 szklanki mąki, jeden z ubitym jajkiem, i jeden zawierający kruszone wafle wanilii. Również uzyskać większą miskę, do mieszania ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Suszone żurawiny, Opcjonalnie (możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Kupić Chleb żurawinowy, Jak Na Liście Powyżej)Posiekane Suszone żurawiny, Opcjonalnie (możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Kupić Chleb żurawinowy, Jak Na Liście Powyżej)
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Teraz czas zacząć podgrzewać olej do smażenia. Do średniego rondla wlałem około 6 szklanek oleju roślinnego, tak aby miał głębokość około 4-5 cali. Dokładna ilość wymaganego oleju zależy od wielkości rondla. Włącz ciepło do średniej wysokości i włóż termometr do cukierków lub smażenia. Olej musi osiągnąć 191° na termometrze, co zajmie około 10-12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Podczas gdy olej się nagrzewa, przygotuj ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Umieść 1/2 szklanki mąki w płytkiej misce i odstawić na chwilę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Umieść 3/4 szklanki mąki w małej misce i wymieszaj z kakao w proszku, proszkiem do pieczenia i solą. W miseczce wymieszaj mleko, ocet i olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Likier OrzechowyLikier Orzechowy
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Mokre składniki ubić na sucho, aż będą gładkie i pozbawione większości grudek. Ciasto powinno być grubsze niż ciasto naleśnikowe - jeśli wydaje się zbyt płynne (tak, jakby kapało, gdy zanurzasz w nim jajka Cadbury Creme), ubijaj pozostałą mąkę, aż osiągnie pożądaną konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme EggsCreme Eggs
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
8
Wyjmij jajka Cadbury Creme z zamrażarki. Odkryłam, że najlepiej smażyć po jednej babeczce na raz, aby można było je wyjąć z zamrażarki po kilka na raz, aby jajka usmażone później nie rozgrzały się podczas siedzenia Na Zewnątrz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme EggsCreme Eggs
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
9
Używając łyżki, posmaruj jajko mieszaniną ciasta. Użyj mąki ręce uformować ciasto wokół jajka tak, że każdy kawałek jest pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
10
Po pierwsze, pogłębiać poobijane kremowe jajko w mące, pokrywając je całkowicie. Stuknij nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
11
Teraz posmaruj mąkę jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
12
Roll jajko wash powlekane piłkę w okruchy ciastek, powłoki ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Pokruszonych Ciasteczek Oreo1/2 Szklanki Pokruszonych Ciasteczek Oreo
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
13
Za pomocą łyżki szczelinowej delikatnie wsuń kulę pokrytą okruchami do gorącego oleju. Gdy ciasto osiągnie przyjemny złoty odcień (minuta lub mniej), wyjąć jajko Cadbury Creme Scotch z oleju i przenieść na talerz pokryty papierowym ręcznikiem, aby wchłonąć nadmiar tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Scotch WhiskeyScotch Whiskey
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
14
Powtórz proces ciasta i smażenia z pozostałymi jajkami Cadbury Creme, a następnie po kolei, bezpośrednio przed zanurzeniem w oleju. Podczas smażenia należy monitorować temperaturę oleju i odpowiednio regulować temperaturę w górę lub w dół, aby pozostała na poziomie 191°. Jeśli olej jest zbyt zimny, nie usmaży się wystarczająco szybko, a czekoladowe jajka wchłoną zbyt dużo tłuszczu; jeśli jest zbyt gorąco, na zewnątrz ściemni się, zanim wnętrze zostanie całkowicie rozgrzane, pozostawiając pyszną skorupę, ale wciąż lepkie ciasto wewnątrz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe JajkaCzekoladowe Jajka
Creme EggsCreme Eggs
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
15
Jedz, póki jeszcze ciepłe.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn