Cabernet Żurawina
Jeśli $1.99 za porcję spada twój budżet, Cabernet żurawina może być wybitny bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 446 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 3. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cabernet sauvignon, skórkę mandarynki, cukier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest idealny do Boże Narodzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Cabernet Żurawina, Ciasteczka Cabernet, oraz Sorbet BlackBerry Cabernet.
Instrukcje
Cukier i wino zagotować w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodaj pozostałe składniki i wróć do wrzenia, ciągle mieszając.
Zmniejszyć ogień i dusić, częściowo pokryte, 10 do 15 minut lub aż Skórki żurawiny pop.
Usunąć i wyrzucić laskę cynamonu. Lekko ostudzić; podawać na ciepło lub schłodzić 2 godziny, w razie potrzeby.
Uwaga: sos można przechowywać w lodówce do 2 miesięcy.