Błoto Morelowe
Przepis Morelowy Slush jest gotowy w około 4 godziny i 10 minut i jest zdecydowanie niesamowity bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników meksykańskiego jedzenia. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 560 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 3,82 zł za porcję, ten przepis okładki 11% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz sok ananasowy, morelową brandy, sodę cytrynowo-limonkową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Apricot Brandy Slush, Bezalkoholowy Napój Morelowy, oraz Lekvar Apricot Butter-nadzienie morelowe do Hamantaschen podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj sok ananasowy, nektar morelowy, wódkę, brandy morelową, koncentrat soku pomarańczowego i koncentrat lemoniady w dużym dzbanie lub misce.
Przechowywać w zamrażarce, okresowo mieszając, aż do uzyskania błotnistej konsystencji, 4 do 6 godzin.
Kadzi do dużych szklanek; top z sody cytrynowo-limonkowej służyć.