Błotny placek I
Mud Pie I to deser dla 10 osób. Jedna porcja zawiera 437 kalorii , 7 g białka i 28 g tłuszczu . Za 73 centy za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cukru, cukru pudru, kakao w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i sycący. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 45 minut . Jest on dostarczany przez Allrecipes. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 32% , to danie jest raczej kiepskie. Podobne przepisy to Pumpkin Chiffon Pie with a Double-Chocolate Crust , Impossible" Coconut Pie i 4 Ingredient Chicken Pot Pie .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Dobrze natłuść formę do ciasta.
Wymieszaj cukier i masło lub margarynę w misce. Dodaj wanilię, sól i ubite jajka. Wymieszaj mąkę i kakao. Wymieszaj orzechy.
Wlać mieszaninę na patelnię.
Piecz 25 minut lub do momentu, aż wykałaczka włożona w połowie odległości między środkiem a krawędzią wyjdzie czysta. Natychmiast nakłuj ciasto; rozsmaruj sos fudge na wierzchu. Ostudź.
Ubij zimną śmietanę kremówkę i cukier puder w schłodzonej misce, aż powstanie puszysta masa; rozprowadź ją na sosie czekoladowym.
Skropić ciasto dodatkowym sosem fudge. Schłodzić.