Bułka Z Nadzieniem Czekoladowym

Bułka Z Nadzieniem Czekoladowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj bułki z nadzieniem czekoladowym. Ten przepis służy 12 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 193 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. 20 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 25 minut. Jeśli masz pod ręką mleko, mąkę, cukier puder i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Rolada Z Ciasta Czekoladowego Wypełniona Kremem, Bułka Z Nadzieniem Morelowym, oraz Oreo Mousse Filled Chocolate Trifecta Cake Using Cake Boss Mix dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzać do 375°. Linia jelly roll pan, 15 1 / 2x10 1 / 2x1 cala, z woskowanym papierem. Papier woskowany smarujemy skracając; lekko mąka.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Posyp cukier puder równomiernie czystym ręcznikiem do naczyń w prostokącie o tej samej wielkości co patelnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
PatelniaPatelnia
3
Beat jaj z balon trzepaczką lub mikser elektryczny z regularnych ubijaczy na średniej prędkości około 3 minut lub aż gęste i cytryny kolorowe. Ubić w granulowanym cukrze, wodzie i wanilii. Ubić mąkę, proszek do pieczenia i sól na małej prędkości, mieszając tylko do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CytrynaCytryna
WodaWoda
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Wlać na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Posypać kawałkami czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
6
Piec 11 do 13 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wychodzi czysta, a góra dopiero zaczyna brązowieć. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni poluzować ciasto. Natychmiast obrócić patelnię do góry nogami na ręcznik z cukrem; ostrożnie odkleić woskowany papier.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
PatelniaPatelnia
7
Umieść czysty arkusz woskowanego papieru na gorącym cieście; delikatnie zwiń ciasto w ręczniku, zaczynając od jednej długiej strony. Schłodzić co najmniej 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
8
Wymieszać pudding wymieszać (suchy) i mleko w średniej misce z trzepaczką lub widelcem 1 do 2 minut lub do zgęstnienia. Złożyć ubitą polewą. Rozwiń ciasto i rozłóż nadzienie do 1/2 cala krawędzi. Przerzuć ciasto. Owinąć w folię; przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny do napełniania ustawić. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
MlekoMleko
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn