Bułka Z Lodami Dyniowymi

Bułka Z Lodami Dyniowymi
Bułka z lodami dyniowymi wymaga około 1 godzina i 6 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 3739 kalorii, 48g białka, oraz 206g tłuszczu każdy. Na $7.4 za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Recipezaar. Mieszanka skrobi kukurydzianej, brązowy cukier, kandyzowany imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ciasto Z Lodami Cynamonowymi, Rolada Z Ciasta Dyniowego Z Nadzieniem Z Serem Śmietankowym, oraz Rolada Z Ciasta Dyniowego Z Nadzieniem Z Serem Śmietankowym.

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Lody w menu? Spróbuj sparować z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 6 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia68
Magazyn