Bułka z dyni babci Carol
Bułka z dyni babci Carol jest Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 481 kalorii, 5G białka, oraz 19g tłuszczu. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 85 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jeśli masz sody oczyszczonej, masło, cukier, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 33%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Chili babci Carol, Sos spaghetti babci Carol, oraz Krówka z masłem orzechowym babci Carol.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Masło 12x17-calowy Jelly roll patelni i linii z pergaminem; masło pergaminu. Obficie odkurz ręcznik kuchenny cukrem cukierniczym.
Ubić jajka, cukier biały i dynię razem w misce, aż będzie kremowa.
Mąkę, sodę oczyszczoną, cynamon, goździki i gałkę muszkatołową przesiać razem w osobnej misce; stopniowo mieszać do mieszaniny jaj. Wymieszać, aby połączyć.
Na przygotowaną patelnię równomiernie rozprowadzić ciasto.
Piec w rozgrzanym piekarniku dokładnie 10 minut.
Natychmiast obrócić ciasto na przygotowany ręcznik kuchenny. Zaczynając od długiego końca, zwiń ciasto dyniowe i ręcznik.
Niech zwinięte ciasto odpocząć przez 10 minut.
Beat twarożek, masło, 16-uncja opakowania cukierników cukier, i ekstrakt waniliowy razem w misce, aż będzie gładka; złożyć w Pekan.
Rozwiń ciasto; rozłóż nadzieniem.
Roll up ciasto (bez ręcznika).
Odciąć wszelkie poszarpane końce. Przykryć i przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Ciasto w razie potrzeby pokroić na pół; przed podaniem posypać cukrem cukierniczym.